Maribor
01.09.2016

Nova sezona bo v ŠD ultimate frisbee Maribor prav bogata. Vsi tisti, ki ste kdaj razmišljali, da bi se preizkusili v tem športu in doslej niste imeli poguma, se zdaj lahko pridružite naši vedno bolj rastoči družinici frizbijašev!
Zakaj ravno zdaj? Ker bo to sezono dogajalo na polno!

V nekaj osnovnih šolah v Mariboru in njegovi okolici bodo potekali treningi za mlajše, vsi sodelujoči boste lahko sodelovali v kar nekaj tekmovanjih! Zato nikoli nisi premlad, le poišči nas, morda bomo tudi na tvoji šoli! Če pa nas tam ne najdeš, nas lahko kadar koli obiščeš tudi na junior treningih. V sklopu teh je v planu kar nekaj tekem, tudi takšnih mednarodnih!

Če si že malo starejši, pa nas poišči na srednjih šolah v Mariboru in njegovi okolici. Tudi tukaj ne bo dolgčas, pridružiš pa se nam lahko tudi na klubskih treningih. Nikoli nisi prestar, da bi spoznal frizbi!

Kar pa je najboljše, vsi se boste lahko potegovali za mesto v reprezentanci, ki ima tudi letošnje leto namen oditi na svetovno prvenstvo! Si predstavljaš, svetovno prvenstvo?!

Torej, če ti je doma dolgčas, če bi se rad ukvarjal s športom, spoznal nove prijatelje ali le našel nov izziv, nas poišči po šolah ali pa se oglasi pri nas. Komaj čakamo, da te vidimo!